miercuri, 18 noiembrie 2009

Mai in gluma, mai in serios...

Mi-am luat o muie... cu m mare, de nu m-am vazut... (iuhuuuu, la asta ma pricep!) Obisnuia sa ma alinte cu "muistule", dar pe atunci nu aveam sa stiu ca era doar ceva premonitoriu. Sau, poate vroia sa ma previna. Sa-mi spuna ca mai devreme sau mai tarziu, asa voi sfarsi. Ca un muist. Si asa a si fost...
Am iubit-o, din nou in felul meu... ala ciudat, ala nebun, pasional, cu toata fiinta, emanand dragoste si iubire prin toti porii. A fost frumos... atat de frumos, incat am  ajuns sa visez cu ochii deschisi, sa traiesc prin senzatiile... Hm... Am furat-o din nou... Timpul intrebarilor a re-sosit. Ce, de ce, cum de?
M-a intrebat cineva, pe buna dreptate: tu ai vrut ce ai vrut. Dar ea? Esti sigur ca ele nu te-au vazut ca pe o victima sigura, pentru urmatoarea aventura?
Hm... Adicalea... sunt labil pihic? Cred ca tot ce zboara se mananca? Sunt atat de prost? Da. Si asta pentru ca plec din start de la prezumtia de nevinovatie, incredere deplina, prostie cat incape-  la mine in cap.

Mi-e inca draga, ma uit cu placere la pozele pe care i le-am facut... Inca o iubesc. Mult. Mi-e dor de ea, de pielea ei, de parfumul ei, de cum ma alinta in toate acele  feluri atat de caractristice ei si numai ei, de toata dezinvoltura ei, etc, etc, etc...

Da-mi trece. Trebuie. Nu iubito? Si ca sa fac primul pas, am ales o melodie care ma face sa explodez ca primavara dupa o iarna lunga si urata.

Da, stiu, is patetic, o laba de barbat fara oo, ma plang din nou. Da' d'asta m-am facut bloghist. Ca sa am si eu terapeutul meu. Sa-mi traiesti domle' doctor!

20 de comentarii:

Cristi Trandafir spunea...

Iubirea/dragostea e frumoasa cu tot ceea ce inseamna ea....inclisiv "muile" pe care uneori le iei ...sau le dai. Si bucurate ca suferi din dragoste...inseamna ca iti traiesti viata. Unii nu apuca nici sa sufere...asa ca ia-o ca pe un castig ;)...savureaza-ti "durerea".

Papillon spunea...

baga-mi-as pula-n ea durere din dragoste! na, c-am savurat-o pe asta la maxim! asa simt ca trebe' s-o savurez, Cristiane!

dichtung spunea...

imi pare rau..dar acum stai si tu si analizeaza..vezi unde ai gresit..sigur ai facut ceva ce nu trebuia,sau nu ai facut ceva:-?? tu stii mai bine..si nu ma lua cu teoria aia cum ca femeile sunt niste nenorocite..voi puteti fi mai nenorociti ca noi..:))))

Papillon spunea...

nu am spus si nici nu voi spune asta. as analiza, dar nu prea stiu ce si unde. toate se intampla cu un motiv, ce naiba! cauza/ efect. fiecare are argumentele lui, motivele... am ajuns la o varsta la care incerc sa-mi explic totul cat mai obiectiv, sa fiu impaciutor cu cei apropiati, si conciliant. am avut la un moment dat o lectie de viata pe tama asta de la care am avut doar de invatat.

sictireanu spunea...

Mah, deci ca sa ma exprim clar, tu chiar esti muist :D Ti-am zis mah ca femeile sunt sa te joci cu ele, nu sa te indragostesti? Da tu nu si nu, Batman Batman :( No, acum stai si sufera.... :(

Papillon spunea...

da, ma, da' vreau si io ca altii: sa ma insor, sa fac nunta, sa ma gatesc- sa fiu frumos, sa-mi cante laurtarii, etc. etc. (ce m-am ras...)

dichtung spunea...

domnule,sictireanu,asa facem toti/toate..ne credem mari si tari,ne jucam cu iubitii/iubitele,le schimbam ca pe ciorapi,si brusc vine unu/una care te pocneste grav.Si asa ajungem noi sa ne plangem de mila,iar vechiul comportament ramane doar o amintire.crede'ma ,asa sfarsim.Asa am facut si eu,si iata'ma,pocnita si indragostita:))

P. spunea...

te-ai plans degeaba, acu tre sa retractezi tot. manca-mi-ai curu'.

Papillon spunea...

deocamdata nu. sunt in stad- by. da' curu tot ti-l halesc. tot!

DulceDeea spunea...

Ce s-a petrecut, om bun, om bun?

Vorbeşte cu ea (e şi un film, răscolitor de altfel, şi cred că multe femei au tresărit doar auzind acest titlu, pentru că multe femei îşi doresc să atingă punctul acela de intimitate şi de încredere mângâietoare, punctul de comunicare, când poţi spune şi ştii că celălalt poate de asemenea spune chiar şi "simt că sunt gol pe dinăuntru, simt că nu pot să iubesc, că mi-e teamă de ceva, că şi tu eşti parcă undeva departe, străin de mine... te rog, nu te supăra, te rog, lasă-mă doar să ne ţinem în braţe, poate se trezeşte iar sufletul în mine"...)

Vorbeşte cu ea. Ai răbdare până găseşti întrebările acelea care o ajută să-ţi răspundă. Ai răbdare să asculţi ce este între două oftaturi, spune-i că vrei să fie fericită. Întreab-o ce înseamnă pentru ea să fie fericită şi ce anume şi-ar dori ea din povestea voastră. Dă-i voie să se simtă liberă, dă-i voie să te simtă prieten aşa cum n-a mai simţit niciun iubit din viaţa ei, dă-i voie să simtă că e sufletul tău şi doar iubirea te aduce spre ea, nu tristeţea singurătăţii, nu alarma că ai fi având nevoie de o familie, de un copil, de stabilitate...

Arată-i ce este irepetabil, nemaitrăit. Arată-i că vrei să o cunoşti şi ai răbdare să o cunoşti. Că puteţi fi din ce în ce mai iubiţi şi din ce în ce mai prieteni...

Vorbeşte cu ea... Şi chiar ascult-o, dragule Papillion.

Papillon spunea...

wow! frumos! multumesc. cred ca i-ai transmis tu tot ce trebuia sa stie, si cam acelai lucru pe care i-l transmisesem si eu in timp.

fiord84 spunea...

Papillon ,A-MI PLACE CE I-AI SPUS RATEI VESELE ,io m-am cam prostit,dar credeam ca scriu la altcineva pe blog,an fine
Da-o dracu de lesbiana,si ce conceptii ,domne, de ura exterminare ,doar traim antr-o societate unde vorbele spuse si an gluma pot servi drept baza de condamnare la anchisoare ,nu?;dar cei ce urla dupa
de discriminare sunt ei ansisi discriminatori
daca a discrimina,a uraa ,vine dintr-o slabiciune pacatoasa ,pai astia sunt mai pacatosi si deci mai rai decat cei ce ai urasac cu pietrele,legio,cu care nu am nimic an comun
i-am dat niste commenturi de i-au sarit mucii
,dar al tau e cel mai bun ,poate pentru ca e scurt,bravo man
Cine dracu ai discrimineaza pe astia ,ma ,ca io nu vad gay batuti la Tv,CE TOT URLA ASTIA,DACA ERAU EI BATUTI ,NU MAI VROIAU EI ''DREPTURI'',CI DOAR SA FIE LASATI AN PACE ,EIII..UITE CA I-AU LASAt
si acum vor,domne.casatorie ,nebuniii
pacat at rata cat si florentina ionescu sunt frumoase rau ,nu
desigur frumusetea lor paleste an comparatie cu faptul ca dau/iau limbi
pacat de ele ,te antrebi desigur de ce au involuat an starea asta
iar un raspuns simplu poate nu este ,eu ansa prefer sa cred ca gradul de confort de la oras i-a stricat asa,am auzit-o si eu la tv candva si na ,uite ca m-am luat si eu
Papillon,chiar de ce?
toate cele bune ,george

fiord84 spunea...

nu stiu de ce a aparut de 2 ori comentul meu,scuze ,nu ma deranjeaza desigur daca le stergi

somerio spunea...

"Vreme trece, vreme vine" adica stii tu, un ciclu se incheie... altul abia incepte.

Stiu ca e greu... stiu foarte bine... dar la fel de bine stiu ca trece si ca intotdeauna invatam din greseli, prindem experienta si data viitoare stim ce sa nu facem :)

S-auzim de bine !

Papillon spunea...

fiord84: chiar nu mai stiu cu ce rate am vorbit in ultima vreme. in general am vorbit in viata asta mai mult cu gaste, maimute, gainile lu' Buna-mea, cateaua lu' vecinu', etc... trimite-mi link, sa vad pe unde am comentat, ca chiar umblu mult printre bloguri... orasu' l-o fi stricat si pe Frederic Mercur?

samerio: multumesc, amice!

sictireanu spunea...

@dichtung: eu am patit-o, mi-am invatat lectia asa ca altadata nu se mai prinde de mine chestia asta, cu dragoste & other BS

fiord84 spunea...

ratusca vesela,lesbiana ce a scris o carte :gandurile unei lesbiene,cica.
totul despre lesbiene,parca se numeste blogul
degenerata aia vrea sa ne omoare pe noi barbatii,are si pe youtube clipuri,tasteaza si acolo ratusca vesela si vei vedea,are o prietena grasa si urata,pai mai bine era hetero,ea are 30/31 de ani si vaca ei are vreo 50

Mihai spunea...

parerea mea e ca...

nu mai vorbi cu ea. punct. uita-o!

si eu am trcut recent prin faza asta. si la mine a fost de durata. in 3 saptamani m-am cam curatat de ea. culmea ca ma tot suna sau imi trimitea mesaje. am vorbit cu ai ei pana la urma. de atunci, a inteles, fara mesaje.

cat tupeu domnule, ea se desparte ca vai, atractie fata de altul, dar hai sa ramanen prieteni.

oricum se intorc ele inapoi cand isi dau seama de greseala, si deobicei isi dau. cu cat insisti mai mult, cu atat te futi mai tare. cel mai bine e daca te suna sau ceva sa raspunzi detasat, sa fii distant, rece. da chiar impresia ca ti-ai gasit pe altcineva. asta o va intoarce in timp inapoi.

te-am salutat!

si btw, nimic nu se compara cu combinatul beat praf intr-un club underground pe la 3-4 a.m.! :D

Papillon spunea...

multumesc pentru pont. deja multe din ceea ce spui tu s-au si infaptuit... ca doar nu mi s-a oprit viata-n loc... multumesc pentru cuvintele de incurajare. fac bine.

Mihai spunea...

Pe mine chiar inainte de decembrie m-a lasat. De saptamana asta sper ca aincetat cu telefoanele si mesajele, definitiv. Daca nu intelege frumos, fie imi schimb numerele de telefon, fie ma duc si-o prin cu el, le dau o amma de bataie la amndoi, de or fugi aia de mine de atunci, cand m-or vedea.

iarasi de fumat, fumatul nu este o solutie, m-am apucat si eu o spatamana de chestii din alea. iti faci numai rau, cand te loveste incepi sa iti faci scenarii dupa scenarii din cauza ultra-creativitatii. daca continui asa, oe termen lung vei ajunge sa traiesti in teoria conspiratiei. De aia zic, lasa fumatul pana iti revii, multumeste cu tigarile normale si eventual cu alcoolul!

Cati sunteti, de unde, incotro?