joi, 10 decembrie 2009

Hm...

Ceea ce urasc- cred cel mai mult pe lumea asta sa fac, e sa spal vase. Iar in seara asta, am ajuns s-o fac si pe asta. Dupa o saptamana. Am ajuns de la sala, si ce naiba sa fac, ca incepeau sa putrezeasca... Cu tot cu chiuveta. La naiba cat urasc sa fac asta... Nu stiu de ce. Nu am nici o explicatie de-dai-doamne. Dar sper doar ca femeia pe care o voi avea alaturi sa nu aiba vreo problema ca ea sa spele vasele. Eu pot face altceva in timpu' asta... De exemplu sa o sarut. Pe buze.

Cica Geoana si-a facut un test. De inteligenta.
I- a iesit negativ.

Daca e vineri, e Filarmonica Banatul. Deci, abia astept sa vad ce ne pregatesc maine. Cica e un concert omagial- 20 ani de la revolutie. In Piata Operei.
Vinerea trecuta am avut un orgasm fonic. A fost unul dintre cele mai faine concerte la care am participat- ale lor. (Cel mai fain pe care l-am auzit, a fost cel in care au cantat Bolero de Ravel- acum cativa ani).
Daca aveti posibilitatea, asculatati ce am ascultat si eu, si n-o sa va para rau:
Sevillas (Suita spanoila, op 47) de Isaac Albeniz
Cotofana hoata                        de Gioacchimo Rossini
Voievodul tiganilor                   de Johann Strauss
My fair lady                             de Frederick Loewe
West side story                        de Leonard Bernstein
Anul acesta au organizat o serie de concerte in aer liber, si spre rusinea mea, n-am participat la niciunul. Oricum  mie imi place in sala, unde nimeni nu ma deranjeaza. Dar sunt fericit ca mai gasesc pe net, si macar cu asta ma consolez. Ia o mostra de cultura, si din ce poate orasul de care sunt foarte mandru:

3 comentarii:

Cristi Trandafir spunea...

O masina de spalat vase face minuni !!...serios...iti spun din experienta...costa "un pic" dar dupa ce o ai incepi sa o iubesti efectiv :)))

Anonim spunea...

mie masina de spalat vase mi se pare cea mai tampita inventie ever. daca as face un top ar fi prima alaturi de orezul expandabil.

speli vasele inainte, le speli cu masina si le mai speli si dupa, ca au un miros dubios. bleah. deci de trei ori minim.

si da, am testat multe masini, sunt la fel.

Cristi Trandafir spunea...

pai in cazu asta masina mea de spalat e unica ....ca nu are nici unul din defectele enumerate de tine....ma simt chiar super norocos:))

Cati sunteti, de unde, incotro?