luni, 14 decembrie 2009

Luni seara

Zi grea, domle', zi grea. Si mai e 3 pana la conced.

Vecinii mei de deasupra se fut. Adanc si apasat, dupa cum tremura peretii, dupa cum se aude ea. Cam ciudat. Asemenea gemete n-am mai auzit nici in filmele alea porno prea proaste ca sa ti se scoale pula. Cred ca geme doar asa, sa-i dea lui impresia ca-i place. Da' nu-i prea iese... Sunt o pereche de studenti tinerei, probabil in anul 2 sau 3. Cred ca iau vacanta, si acum se fut in avans, inainte de a pleca fiecare la mama lui acasa.
Nu inteleg cum dracu' au facut comunistii astia peretii asa subtiri. Pe vecinu' de langa, cum avem dormitoarele separate prin acelasi zid subtire, il aud nopatea cand se foieste in pat. Dumnezeule! Bine ca nu sforaie, ca ar fi trebuit sa-mi caut alt apartament.
Da' nu vreau sa ma gandesc ce recitaluri le trag rapandulele care mai trec pe la mine. Nu ca sa ma laud spun asta, da' e unele, muica, zbiara si cand le dai sa fumeze. Mai ales cand le dai sa fumeze.

Azi am facut pe Mos Craciun. Am luat banii de caduri de Craciun, si am plecat cu colegul meu Florian sa le cumparam ceva mititeilor din birou. Sa-mi bag pula! Atata ii place romanului sa bage la mat, de asa ceva n-ai mai vazut. Pe lista, fiecare a trecut ce banii alocati ce vrea. Cei mai multi- cafea + dulciuri. Bani n-au fost multi, da' am luat la dulciuri, cat sa-i imbolnavim pe toti de diabet, sau sa-i ingrasam 1,5 kilograme.

S-a lasat azi frigul. Cica vine iarna. De frig, nici la sala nu m-am dus. Am venit acasa, am facut o preluuuunga baie fierbinte si m-am bagat in pat. Doamne, ce bine e la mine in pat... Stau pe spate si ma gandesc. Mitea-mi zboara spre te- miri- ce meleaguri... in care ninge mai frumos ca pe aici.
Si mai iau o gura din cana de vin pe care l-am primit de la Cramele Recas.

13 comentarii:

Anonim spunea...

ce meleaguri?

Anonim spunea...

Poza e superba, e facuta de tine ?

In rest, recunosc ca m-ai facut sa rad putin cu postul asta... si eu aveam la un moment dat probleme cu vecinii de deasupra... noroc ca se futeau rar... :))

Noroc ca n-am vecini nici in stanga nici in dreapta camerei mele... asa ca nu pot sa le spun fetelor sa "se futa cu amortizor" :))

Papillon spunea...

din cand in cand... trebuie sa recunosc ca ma mai gandesc chiar si la tine... la ce zapada mare trebuie ca e in Retezat. wanna come?

da, poza e facuta de mine. nu-mi pun pe blog numai pozele mele.

Anonim spunea...

ma iei?

Papillon spunea...

de? sau... in Retezat? da, te iau. doar nu te car in spate.

sictireanu spunea...

Eu pana acum n-am fost pe post de "victima" ci doar de agresor :))) Tin minte in camin, in facultate, cand urlau vecinii de dedesubt "Bah, n-o omori, fute-o mai usor, las-o sa traiasca" :))))

Papillon spunea...

m-am distrat. nebunaticule! salbaticiune mica!

Saga Stone spunea...

Uhm, si mie imi pare bine. Nu stiu daca "te-am gasit" bine, adica eu am mai avut un blog pe care l-am sters ... Nu stiu daca esti aceiasi persoana dar nu conteaza. Sarbatori Fericite, in primul rand.
Cat despre post, imi pare rau pentru gemetele tipei de vis-a-vis :)) Si congrats pentru fotografie, m-a inspirat.

Papillon spunea...

nu, nu cred ca m-ai gasit bine. dar, depinde pe cine cautai... sarbatori fericite si tie. trimite-mi un link cu ce scrii caci nu te gasesc nicaieri.

Saga Stone spunea...

http://cliseedecalitate.blogspot.com/2009/12/eu-doar-umplu-paginile.html

inainte functionam pe http://treeruner.blogspot.com
'Aprehensiune vs Bravura' poate iti spune ceva ... 'Ma cer la toaleta de la o emisiune in direct' ... Oricum, blogul ala l-am deschis fix cand am luat vacanta, am activat primele doua saptamani si dupa aia am uitat total de el. M-am 'gasit' pe net din greseala si l-am sters doar pentru a incepe fresh. Te-am 'recunoscut' dupa poza de la profil ... :-?? Imi lasasesi cateva comentarii... Din cate imi amintesc...

Papillon spunea...

da, mi-am adus aminte de tine.

amalian spunea...

poza este intr-adevar superba, ce aparat?

Papillon spunea...

un aparat pe care nu stiu sa-l folosesc. canon 450

Cati sunteti, de unde, incotro?