miercuri, 23 februarie 2011

Unei "prietene"

Va fi vai de steaua ta. Te voi duce acasa, si inca de pe scarile blocului voi infige-o mana la tine-n pizda, strecurandu-ma pe langa ata chilotilor tai, direct intre labii.

O data intrati, voi incuia doar usa. Va fi primul si ultimul tau timp de "respiro".

Vei crede ca te-a lovit locomotiva in halta la Ohaba. Ei bine, nu. Sunt eu. Probabil ca vor sarii cative nasturi, pentru care ma vei injura a doua zi. Sutienul ti-l vei da singura jos, doar de frica sa nu ti-l distrug, pana iti voi smulge chilotii. Fusta, va cadea de frica, iar papucii... Hm... Cu papucii va ramane singurul mister neelucidat- cand si unde, si cine i-a scos.

Ooo... pielea ta moale si catifelata...O placere papilelor mele gstative. Te voi linge pana te va lua dracu', si te vei termina-nfipta la mine-n limba, asa cum nu te-ai mai terminat niciodata.

Fara pauza, sa te doara placerea, iti voi baga pula-n gura, pana-ti va ajunge in esofag. Vei simti ca te sufoci, ca nu mai ai aer, ca vrei sa scapi. Nu vei scapa. Pentru ca sunt stapan pe situatie. EU sunt stapanu' in seara asta. Te trag de sfarcuri, excitandu-ma doar la vederea sanilor tai. Perfecti! De asta imi voi baga pula-ntre ei, si te voi fute asa, tinandu-ti buzele tot timpul pe capul meu.

Astea au fost momentele de pauza, pentru ca voi intra in tine. Esti uda pana la genunchi. Cum preferi?
Incet? Voi intra tare.
Tare? Voi intra incet.

Te voi trage de pe patul unde te-am aruncat, pana pe covor. De pe spate, te voi  intoarce pe fata. De pe fata  pe o parte. Te voi fute cu ura. Cand incet, cand puternic, sa nu te obisnuiesti cu nimic, sa-ti alterneze starile, sa simti ca si cum a luat o supra-doza. Te pun capra, te ridic in picioare, nu ramane nici un centimetru' al vaginului tau neexplorat. Iar cand vei vrea sa te termini, pentru ca nu mai poti, ma voi infinge-n curu' tau. Da, stiu ca-ti place si poti avea orgasm si asa.

Voi alterna gaurile pana vei simti ca iti ard urechile, si ca pe toate cele trei orificii scuipi foc. Iar cand ochii ti se vor da peste cap, si vei fi incoerenta si dezarticulata in miscari ca o papusa, voi termina. In tine. Si asa vom termina amandoi. In acelasi timp, si vom urla, si vom trezi copilul vecinului de deasupra, iar maine dimineata, vecinul de sub imi va face cu ochiu' cand ne vom saluta. Administratoarea de bloc imi va face mai voalat observatie cand ii voi plati intretinerea.

Wow. Ce futai va fi...
Si va fi doar primul din serie.

13 comentarii:

d spunea...

Numai gura e de tine...

Carmen spunea...

hopaaa... :)

Papillon spunea...

cred ca e suficient daca pun gura pe tine. aia care e singura "de tine".
DAR! te fut de' te ia dracu'. hai, iesi la interval! eu pregatesc plasa cu nuci de spart intre genunchi. pentru dupa.

d spunea...

Nici macar aia. El chiar nu glumea cand scria ca este genul cinci minute cu tot cu dusul de dinainte si de dupa...

Papillon spunea...

ha, ha, ha! bai, unii traiesc in 5 minute cat traiesc altii intr-o viata. tu se pare ca eti unu' din celalta categorie, care traieste o viata. degeaba. d.

d spunea...

Pai tocmai... Poate ai avut tu mari trairi, nu si partenera ta... Nu a apucat sa se excite saraca! Cam ce fel de amant denota de aici ca ai fi? Of, of...

Papillon spunea...

amant? cine zice c-as fi amant? ea cu siguranta e mai introvertita, daca n-are trairi... sau mai frigida. ca daca o fi ca pula sa nu ma tina, mamaie! am degete. si limba-n gura. si de altfel, de unde pula mea ai dedus tu ca scopul meu in viata e sa satisfac toate refuzatele la export, si toti leii de mare?

eu in schimb sunt curios daca vorbesti in numele tau sau ai citit-despre ce vorbesti noptile astea friguroase in calea lactee, singura cu degetelul tau fiind...

d spunea...

Nu exista femei frigide, doar barbati nepriceputi. Si egoisti! Care nicidecum nu se mai folosesc de degete sau de limba (nici ca le pasa), ci trag plapuma peste! Recunoaste! Ceeca ce vroiam sa zic este ca nicidecum realitatea nu se apropie de ceea ce descrii tu aici! E o diferenta ca intre noapte si zi...

radiowhisper.com spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Papillon spunea...

ar fi culmea sa dai limbi-n pizda tuturor cretinelor si grasanelor care au impresia ca fac dragoste cu tine, iar tu doar le futi.
recunosc! adica... te recunosc. recunosc in tine femeia nefututa, care viseaza actori de filme porno, si-si inmoaie din nou degetelu'-n gura.
in definitiv si la urma urmei... cine pula mea esti tu? te-am futut in viata asta, si tu ai crezut ca te si iubesc?

d spunea...

De aceea te parasesc femeile toate, de ani de zile, pentru ca futi asa de bine si esti asa un partener de vis in general! Hai sictir! Grow up!!!

Papillon spunea...

de aceea!

auzi, mamaie! cre' ca ma confuzi.

da' vreau sa te intreb ceva: in cur te-am futut? ca daca nu, inseamna ca am ramas restant, si ne puteam relua iubirile.

"grow up", se face- daca pui buzele!

(daca nu te-am iubit pana acum incep s-o fac, cred- ca-mi place spiritul tau combativ: nu te lasa, Grigorash!)

Stefan spunea...

papillon... s-ar fi putut si scrie, dar s-ar fi putut si fute :)

Cati sunteti, de unde, incotro?