luni, 7 septembrie 2009

De final: Hai noroc si la mai...mic!

Ceva mai vesel, inainte:



De ce pula mea iti trebuie atata sa-mi spui ca relatia noastra s-a dus pe pula?
Ne intalnim, pentru ca e imperios necesara o discutie. Pe teren neutru, si intr-un loc public daca se poate, sa nu-ti iau gatu'. O luam cu ce ai facut azi, daca e ok la servici, cum e sefu', daca ai mancat la pranz, ce ai mai facut in timpul liber (de regula cu aia cu care o termini nu te-ai mai vazut de cateva zile), ce mai fac  Gicutza, Alba ca zapada si cu Piticu' Putza mare (asti-as prietenii comuni), daca ai fost in club in weekend, ce ai- si de ce ai mai scris pe blog, aberatii in general... Dupa care, (adica dupa vreo ora- doua de batut campii), unu' va lua initiativa: de regula ala care e cu nervii mai slabi si intreba: deci, ce vrei sa discutam? Ca si cand nu stie nimic. Pai sa vezi, ca am analizat si... am ajuns la o concluzie, bla, bla, bla...
Oare e chiar atat de complicat sa rupi o relatie? Nu poti sa te vezi cu X-uleasca, si dupa 5 minute sa fii in alta parte cu prietenii?

No.. ce sa mai zici. Ala care da shutu, ar vrea sa termine repede, ca oricum il doare la pedala, da' crede ca daca o mai scalda putin, alalalt il primeste mai lesne (shutu nu va fi in coae, ci doar in cur). Alalalt in schimb, prelungeste agonia crezand ca nu primeste decat o mangaiere parinteasca pe crestet, si ca de fapt, executantul loviturii bine plasate ii spune in final cat de bine le e impreuna...


Exista preludiul unei discutii? Ho, fa proasto ca aici nu e sexu' implicat! Sau ai impresia ca ma futi daca ma lasi cu ochii-n soare, si vrei sa indulcesti cumva situatia cu o scrisoare de inaintare? Bad choice! Spune ce ai de spus, fa ce ai de facut si du-te naibii! Vaya con dracu'.

Acum vorbesc de sfarsituri, ca am avut parte de ele... De-a lungul anilor, sa fi fost cateva. Unele mai nasoale altele... vorba aluia: muia depinde... de ce parte a pulii esti! Eu am fost si la un capat si la celalalt.
Vorbeam cu o prietena buna la un suc intr-o seara de vara:
Ce ii urezi celuilalt la final?

Pula mea... grea intrebare, usor raspuns. Io unu' nu pot fi altruist niciodata. Acum... daca io hotarasc ca-i gata, ii urez ei tot binele din lume. Din tot sufletu'. Si nu mint deloc.
Daca in schimb invers, si io sunt victima, nu pot nici macar sa ma gandesc ca-i vreau binele... nici rau'. Da... cat sa nu mai aibe parte de pula vreo... tot restu vietii (nici macar cata i-am dat io), sau sa-si gaseasca numa' barbati care sa-i invineteasca toti 3 ochii, sau... sa ramana gravida la primu' (imediat urmatoru') futai, sau sa-i creasca un mic cancer la creieri, sau...ceva cu sfinti, mult cacat si multa nenorocire... astea sunt niste chestii... domestice. Sau blande. Sau... cuminti.
Tu? Tu ce pula mea-i urezi? Ca sunt foarte curios...

Si... ia vezi postarea anterioara, si trage-i un vot!

9 comentarii:

garcon carmen spunea...

fara preludiu:D

Anonim spunea...

eu ..... i-as spune "sa te ia naiba" si sa uiti cat mai repede numele meu si numarul meu de telefon! Atat

Anonim spunea...

Pula mea de inteleg … de ce tre sa astepti sa ai discutia finala? Esti chior si prost in acelasi timp ca sa nu-ti dai seama ca totusi nu merge? E ca si cand la 4 dimineata tu inca dai “momeala” la lautar sa-ti mai cante, ca asa iti place tie de el … cu toate ca vezi pe fata lui ca-i obosit frant si nu mai are chef sa-ti faca tie pe plac. Vrei sa te ia intr-un colt sa ti-o spuna?
Pizda … vad ca nu-ti convine de ceva vreme … continuam sau ne oprim?

Papillon spunea...

continuam, cum pula mea sa nu? de' ce sa nu continuam? si daca observi, si daca nu, tot asa se intampla (in general). iar pe lautar... nu io l-am facut lautar. ii dau banu', sa-mi cante pana nu mai poate!

Cristi Trandafir spunea...

sensibila treaba asta cu papucii...nu am fost bun niciodata...:-) ...poate am fost bun doar cand luam :))

Mary-Joe spunea...

Draga Papillon (era sa'ti spun altfel ...), eu pana de curand am mers pe principiul ca e de bun simt sa menajezi totusi sentimentele celui de langa tine, drept pentru care sa'l iei mai pe dupa uluci. Cum nu se poate mai gresit. Atata vreme cat nu'i spui omului verde'n fata si dintr'o data ce si cum, e ca si cand in loc sa'i infigi cutitul adang in inima, ca sa crape dracu' pe loc, il crestezi cu lama (si aia ruginita) pana ajungi la organ. Fuck! Oamenii asa sunt, daca ei nu sunt pregatiti, se vor agata de orice ... un cuvant, un gest, o privire ... le vor interpreta cum le va pica lor mai bine.
Parerea mea este ca decat o agonie prelungita, mai bine moarte subita. Oricum rezultatul este acelasi.

Papillon spunea...

Cristi: oare sunt singurul care credea ca Trandafir-ii nu primesc suturi?

Mary: cutitul, atunci...poate fi putin macar ruginit? poate nu moare dracu' decat de la infectia puternica!

sictireanu spunea...

Eu am incercat la un moment dat varianta sms :) ca n-aveam niciun chef sa ma vad fata in fata cu specimenul, si nici n-aveam prea multe de impartit :)

Dupa vreo 27 de apeluri si aprox 15 sms-uri a renuntat sa mai dea de mine :)

:)

dichtung spunea...

Ai perceput postul meu ca o continuare al acestuia?ei bine,nu sunt total de acord.In general,nu sunt o persoana care sa poarte ura celuilalt,si deci,daca unul imi da papucii,e numai si numai vina mea.Si nu se intampla pentru ca el nu mai are timp,ci pentru ca nu ma mai place.Mi s'a intamplat de vreo 2 ori.In general,eu am fost aceea care a pus punct.In primul rand,incerc sa ma pun in locul celuilalt si sa gandesc aproximativ la fel ca el.Normal ar fi ca amandoi sa realizeze momentul in care relatia incepe sa scartaie.Dar intotdeauna,cel care iubeste mai mult,se preface orb:)

Cati sunteti, de unde, incotro?