vineri, 23 octombrie 2009

De atmosfera

Baga muzica pana citesti:

Simt ca-mi pierd un prieten bun. In momentu' in care scriu, n-am chef/ dispozitie sa lupt sa mentin prietenia. Viata e scurta, imi spunea mama nu demult. Nu merita sa fii suparat, sau sa rupi relatii decat cu cei care iti vor raul... Asta nu-mi vrea raul. Nu ma mai vrea, pur si simplu. Sau, poate trece printr-o perioada proasta. Sau poate trec eu, si nu sesizez... Pula mea!

Am frigider! In sfarsit. Mi se stricase in iarna, si nu l-am mai facut. Ma costa 2 milioane. Ei, si ce sa vezi. Anu asta nu m-am ingrasat deloc... Mi-am luat mancare cat sa mananc, deci am mancat rational, nasol a fost doar ca nu am avut apa rece asta vara. Da' n-am murit. Ei bine, acum am frigider. Si, am plecat si io la cumparaturi... La un moment dat, cu carucioru' printre rafturi, ajung la raftu de margarine. In acelasi timp, ajunge si o pisi. Din asta moderna, cu toate burtile la ea, cu toate celulitele (astea doar le banuiesc) mai mica la inaltime cu 2 capete decat mine, dar cu acelasi numar de kilograme la purtator... Stateam amndoi cu fata la raft, si ne blezgaiam... La un moment dat, parca regizat tot, amandoi ne aplecam in raft, cu mana intinsa.
Si, ca un facut, io iau o cutie mica, ea ia o cutie mare...
Io m-am ras in sinea mea, iar dupa ce am dat coltu' raftului, aproape ca am ras de unu' singur ca tampitu' cu gura pana la urechi. Noroc ca era ora inchiderii...

As vrea sa vorbesc despre un subiect care ma macina de ceva vreme, da' n-am chef acum...

P.S. sunt in criza: n-am mai facut sex de cevaaaa timp...

7 comentarii:

dichtung spunea...

alex ti s'a alaturat deja...asta ca iti satisfac o curiozitate..

dichtung spunea...

ai dat din una in alta..nu am mai inteles nimik.:-?? inteleg ca nu vrei sa povestei.Si nu vrei pt ca te doare inca.Am patit'o si eu.In general nu vorbesc despre ce ma doare si despre ce imi provoaca teama.Am impresia ca netransformand gandurile in cuvinte,nu le permit sa'mi fac rau:)Cat despre prietenul tau bun,imi pare rau.De asta ma tem cel mai tare.Prefer sa'mi pierd iubitul decat cel mai bun prieten.pup:*

Papillon spunea...

adica pot sa emit teoria? in p(r)ostul urmator. lui alex sa-i transmiti ca imi pare rau pentru el. pe mine nu ma doare inca, nimic... sunt bucuros, chiar fericit in momentul asta. mie imi place sa vorbesc despre tot: si ce ma doare, si daca sunt fericit...n-am nici o treaba... e naspa sa tii in tine. am tinut detul...iar uite...rahatu' asta de blog, e terapie curata!

dichtung spunea...

sa nu iti para rau pentru el.toate au un final.Asa s'a intamplat si in cazul povestii noastre.La final ramai cu suferintza,dar mai tarziu iti amintesti cu placere tot ce a fost:)

Anonim spunea...

De ce simti ca il pierzi? ai raspuns?
Vrei sa gasesti raspunsul sau stai si te uiti cum il pierzi...mai ales daca iti pasa, sau?

magister_ludii spunea...

si eu eram in selgros, cumparand un bax de dorna
langa mine, o schija de femeie se uita dispretuitor cu un carucior arhiplin
cheama un baiat de la raionul de apa si il pune sa ii aduca de sus cu motostivuitorul 3 baxuri de perrier si 3 de vittel
asa am inteles de ce dorna mea mirosea urat; cand sa plece insa....nu mai putea sa miste caruciorul, era mai greu decat ea
acum se uita la mine duios...i-am facut cu ochiul si am plecat

Mary-Joe spunea...

Mama ta are intr'adevar dreptate. Viata chiar este scurta. In ceea ce'l priveste pe prietenul tau, poate ar trebui sa realizeze si el ca e pe cale sa piarda un prieten. Ai frigider!!!!!!! Felicitari. Si eu am, dar la mine nu mai e o noutate, deci ... m'ai batut.
Eu sunt si mica si firava cam de cand ma stiu si intotdeauna am invidiat femeile cu forme generoase. Insa cand o vad pe cate una care'i cat tractoru' lu' tataia si care baga'n gura cu cinci lopeti odata si se plange ca'i grasa ii doresc sa se faca cat tancul.
Astept subiectul ala ... daca tot te macina, dezvolta'l aici ca sa ne macine si pe noi.
In ceea ce priveste sexul ... Stai asa ... asta ce e ca'mi suna cunoscut dar nu mai stiu de unde :))).

Cati sunteti, de unde, incotro?