joi, 15 octombrie 2009

Teoria futaiului bun


Adeseori, cu prietenii mei apropiati (actualmente 2 la numar) cand ne intlnim la o vorba (dar nici o data cand suntem mai multi de 2), invariabil ajungem la discutii despre femei. Femeile noastre- dupa caz- cu care ne-o tragem, sau proaspete "achizitii", sau cand unu' incepe o relatie cu una pe care celalalt n-o cunoaste, sau n-a avut inca "onoarea". Si de regula, prima intrebare care se pune, dupa ce s-a petrecut prima, a doua sau a nu-stiu-cata partida de "amor" este: "se fute bine?" Sau (si asta de regula intreb eu: "suge pula fain?" (De ceva vreme incoace, al meu C intreba si: "da'-n cur... in cur, se fute?") Raspunsurile sunt extrem de diverse, iti poti da seama... de la: "nu" sau..."nu m-a impresionat cu nimic",  pana la... ultimele racnete, onomatopee, ochi dati peste cap, wow-uri, s.a.m.d.
Asa cum noi suntem curiosi ce discuta femeile cand se intalnesc despre noi, asa sunt si ele la fel de curioase. Si daca se intampla ca cea cu care ti-ai tras-o, si despre care ai vorbit cu prietenul tau sa ramana intr-o relatie cu tine, se va ajunge la un moment dat sa te intrebe: "dar... tu ce i-ai pus prietenului tau despre mine?". Si atunci tu te apuci sa-i povestesti cum i-ai laudat ochii, urechile, faptul ca va intelegeti bine, etc. Invariabil ea va insista: "doar atat?". Si atunci, ii explici toata tarasenia, cum el (prietenu') te-a intrebat daca va futeti bine si tu i-ai raspuns ca extraordinar- ca altfel nu erai prietena mea, acum.
 Dupa toata situatia si dialogurile prezentate anterior, vei ajunge probabil ca ea sa te intrebe: "dar... cum adica ma fut bine? ce inseamna asta pentru tine?"

Si aici povestea se intrerupe, caci aici vroiam sa ajung...

Si asta, pentru ca la ultimele doua intrebari, intotdeauna mi-a fost greu sa dau un raspuns. Adica: ce inseamna pentru un barbat ca femeia se fute bine? Nu stiu in general, dar as putea spune in cazul meu (pentru cazuri generale astept pareri- si de la barbati, si de la femei).
Parafrazez acum, facand analogie cu un citat dintr-un film care mi s-a parut dragut: "Serendipity": "did he lived with passion?", as putea spune: did she fucked with passion?
Si ca sa nu intru in amanunte despre ceea ce-mi place sa simt/vad intr-un pat, voi spune doar atat: iubito, mi-a placut ca ne-am tras-o cu pasiune. Acea pasiune care transforma sexul in dragoste. Acea pasiune pe care o au doar indragostitii, pasiunea pe care o pun in absolut tot ceea ce fac (fuck) doi oameni care se plac foarte mult, si care simt ca din aceasta cauza trebuie sa dea tot ce e mai bun celuilat.

Acum... mai sunt si partide de sex in care cei doi se potrivesc, si in cauza asta iese un futai cu focuri de artificii. Dar, eu sustin ca daca femeii nu-i place indeajuns de mult partenerul, ori nu se implica, ori nu se fute cu el (exceptie rapandulele, dar nu ne referim acum la ele).
Nu stiu cati au avut rabdare pana aici, dar... ma intreb: ce inseamna pentru tine ca femeia/ barbatu' se fute bine?  (am folosit fute din graba, si probabil pentru ca majoritatea relatiilor incep cu un futai- un ingredient important al durabilitatii, si poate nu dupa primul, dar dupa cel mult al treilea (evident futai) stii daca ea/ el ramane sau treci mai departe)

16 comentarii:

Mauricia spunea...

Credeam ca prezinti o teorie, a ta sau a altcuiva. Cand colo, tu ai plecat la pescuit.
Din partea introductiva reiese ca pretentia ta principala este sa fii felat si atunci partida e reusita. A altuia poate sa fie acceptarea sodomiei.
Observ din toata "teoria" ca partida reuseste doar daca ti se ofera tot ce ceri. E o partida din care iei tot mai mult. Bucuria de a da nu este sau nu e "teoretizata".

Papillon spunea...

dragule, eu astept sa emit o teorie dupa ce mai adun pareri. ca mie asa-mi place la pescuit....

doruldezid spunea...

iubito, in general, sau iubito in particular?!

Papillon spunea...

iubito, in CEL MAI MARE particular..

dichtung spunea...

interesant:)) in primul rand,barbatul detine rolul principal in timpul unei partide de sex.El ademeneste femeia,o excita,ca apoi sa o convinga sa'i cedeze.Si deci tot rolul lui este sa transforme futaiul in ceva frumos,sa aiba in minte un scenariu,lasand la o parte futaiul propriu-zis(si anume pozitia misionarului si ejaculare in 10 min).Mai exista aici si o alta parte importanta:partea de final,unde e o femeie apreciaza cand este tinuta in brate,mangaiata,etc.

Papillon spunea...

ha, ha, ha! ejaculare in 10 minute, spui. 10 minute cu tot cu pre, si post ludiu dusu' romantic dinainte, si tigara de dupa...

femeie spunea...

noi nu discutam despre cum ne-ati futut cand ne intalnim. cele mai multe dintre noi, nu discutam. ne intrebam daca e dragut, daca se poarta frumos, nu cat de mare are pula si daca da limbi.
e o chestiune de intimitate. nu discutam despre cum ne-ati pus-o. eventual, daca chiar tanarul are cea mai mica/mare puta/pula, daca nu da limbi deloc, si alte exceptii care merita discutate. altfel, nu ne pierdem vremea. ;)

dichtung spunea...

@ femeie: asta tine si de varsta.Noi,cele mai tinerele;)),discutam si povestim.Stiu ca nu e intotdeauna ok,dar cu ocazia asta ne si amuzam pe seama lor.Plus de asta,atunci cand se epuizeaza subiectele de discutie,sexul face barfa intre fete mai interesanta:)

Cristi Trandafir spunea...

eram intr-un cerc de prieteni (eram in primii ani de faculta) ...si unu zice: "Futi nu futi vremea pulii trece...."....si cum unu prezent era ungur saracu o inteles cat o putut iar a doua dorind sa expuna fraza a spus: "Futi nu futi vremea trece mai pula..." :)) oricum si daca fute bine sunt destule alte motive sa nu ramai cu ea/el...oricum dupa un timp poti creea o femeie / barbat perfect(a) ...ceva de genu...sa arate ca si x...sa gandeasca ca si y....si sa se futa bine ca si z....si poate as mai adauga sa se futa doar cu mine...:))))ca deh poate daca fute asa bine experienta e maaaarrreeee

somerio spunea...

Eu nu ma gandesc niciodata daca raman sau nu cu fata aia in functie de cum s-a futut prima oara. Mi se pare o prostie. Poate are inhibitii, poate atat stie... poate n-are prea mare experienta. Sincer, prefer o tipa care sa si-o puna "normal" adica nici prea prea, nici foarte foarte... decat una care e atat de meseriasa incat sa ai senzatia ca s-a nascut cu p..a-n mana (sau mai rau, in gura). Deci, daca o gasesc p-aia care se fute perfect... o tin doar pentru futai si atat... nimic mai mult...

Anonim spunea...

tu esti tanar, prietene Somerio. dar vei creste, si vei vedea altfel lucrurile. iti garantez!

Anonim spunea...

dar e...groaznic cu pula`n gura...ai dreptate...sa ne cenzuram, sa nu`i zicem pe nume! :) e teoria futaiului bun...
totusi.

Am crezut intotdeauna in coregrafii firesti.Miscari care decurg normal...oamenii se simt intre ei.Da, bine, pot exista pauze penibile si stangacii de inceput.Un om care se fute bine ...e in opinia mea un om care reuseste sa dea si sa primeasca placere...echilibrat si cu gratie.
Cand reusesti sa fii primitorul perfect...oh well...nu te futi bine :) live with it.Daca oferi numai tu...se cheama doar ca "futi bine" :) nu ca "TE futi bine.." si-n ochiul public e problematic.
Ca femeie nu poti sa te futi bine...nu`i voie ..daca faci o treaba cu simt de raspundere e de`a dreptul clar ca esti curva.
As zice mai multe dar ies din sfera teoreticului :)

Papillon spunea...

o laie...numa prostii numesc curva o femeie care se fute bine... sau aia care nu au parte de un futai bun...(pasarea malai viseaza..., si daca nu il primeste...) asa e: diferenta e imensa de la "a te fute" la "a fute".
Anonimo: iesi din sfera teoreticului. ai voie!

Unknown spunea...

Pentru mai putina teorie , si mai putin anonimat :)
Sunt o femeie normala..poate cu un fund mai mare...si`un abdomen mai pufos ...care-am pornit la drum cu o groaza de reticente.S-a intamplat sa cunosc oameni destepti :) ...si-am mai pierdut din reticente si inhibitii pe drum.Mie mi-e bine cu mine...si a fost primul pas in a-mi fi bine cu un el. :) Cei mai buni prieteni ai mei se`ntampla sa fie masculi, si-am auzit teorii diverse vis a vis de femeile care se fut bine... X zice ca n`ar suporta sa vada buzele nevesti`sii infasurate in jurul lui ...ca l-ar ingrozi ca aceleasi buze saruta pe frunte copilul inainte de culcare... cu toate astea ,acelasi X se extaziaza cand vede un oral executat ca la carte intr`un film porno ...Y zice ca o ea se fute bine daca zbiara languros sau geme profesionist :)Z a stat in camin si crede ca zbieretele is numai semn de isterie...
si-atunci? atunci ce sa mai crezi? Poate e doar o chestie de gustibus :)
Poate sunt doar femei care se fut bine cu tine :)

Papillon spunea...

ntz, ntz!
* : nu la mine te refereai in final, nu? ce inseamna fund mare si abdomen pufos? ca despre tzatze n-ai zis nimic... da' la fata? la fata esti urata? de unde inhibitii? din creieri sau de la curu' mare? sau poate nu reusesti sa-ti desclestezi mandibula de maxilar? fututu cu zbieretele si oralu'- ce au in comun? oralu' cu fututu is frati. iar cu zbieretele is veri... (hai, ma c-am inteles ce-ai vrut sa spui...) da' nu mi-ai spus ce-nseamna pentru tine un futut bun/bine. deci, am cetit bou, si-am inchis blogu' vaca.

Mary-Joe spunea...

Eu ma fut bine. Zau ca da! Daca nu sunt stresata ca ma prinde ma'sa, tac'su sau unchiu' din strainatate, cu un crac pe un perete si cu unul isuruband becu' de la lustra, ma fut bine. Ce inseamna sa te futi bine? Cacat. Nu'nseamna nimic. Ca poate si tu si ea sunteti doi ageamii, doi novici care n'aveti habar ce faceti si poate mai gresiti si gaura. Insa reusiti, prin stiu eu ce minuni fizice, acrobatice, aerodinamice, tehnologie ... plm ... sa va satisfaceti reciproc si sa urlati de placere. Poate dac'a doua zi te'apuci sa'i povestesti amicului Gigel, asta o sa se'nchine si cum el nici macar nu si'a imaginat vreodata schemele tale, daramite sa le'ncerce o sa zica ca te futi prost. Insa tie ti'a iesit ... tie ti'a placut, ei i'a placut, deci VA FUTETI BINE.
Draga "femeie", ori esti undercover, ori esti prea mica, ori ti'au albit tamplele prea mult. Eu si prietenele mele vorbim despre cat o are, unde'o are si de ce n'o are cat ar trebui s'o aibe, cate orgasme si de ce doar atatea, lubrifianti, etc.
Si da, ma fut bine si da, vorbesc cu prietenele mele despre toate astea si multe altele si nu, nu sunt curva.

Cati sunteti, de unde, incotro?